Здравейте! Аз съм Костадина – пътешественик, домошар, художник, книжен плъх, фотограф, графичен дизайнер, маркетинг професионалист.

 

Пътешественик и домошар

Обожавам да пътувам и да изпитвам удивлението, което идва от това да видиш спираща дъха гледка за първи път, да опиташ ново ястие, да потопиш пръст в ново море, но в същото време съм си и едно домошарче, което еднакво добре се наслаждава на времето, прекарано у дома, както и на това, прекарано навън, което обича да спи в собственото си легло и се уморява да живее от куфар след седмици път. Аз съм страхотен временен пътешественик и едновременно с това прекрасен дългосрочен домошар. Домът е моята крепост, но светът ме чака с всичките си чудеса. И аз излизам…

Книжен плъх

Често носът ми е забит в книга. Дали ще е поредната част от фентъзи поредица, дали ще е съвременен роман, или колекция с поезия, четенето е мое любимо занимание. Освен това е и още един начин човек да пътува и опознава нови места, а защо не и нови светове!

Художник

Създавам спонтанни, медитативни и цветни абстрактни картини с богата текстура. Вярвам в способността на абстрактното платно да изразява настроения и да навява спомени чрез взаимодействието на багрите и мазките. Изкуството ми говори както за едно много лично пътуване, така и за универсален емоционален език, който може да бъде интерпретиран свободно от самите зрители. Работата с палетен нож ми позволява да придам тактилно качество на моите произведения, триизмерно чувство за цвят, което кани публиката да се наведе и да се вгледа внимателно.Платната са интимни откровения, но в същото време позволяват на всеки, които ги съзерцава, да следва собственото си духовно пътуване чрез влиянието на нюансите.

Фотограф и дизайнер

Забавлявам се да снимам детайли от природата, а понякога и да правя сюреалистични портрети и фото монтажи. Когато пътувам често правя много снимки, но се опитвам и да прекарвам време просто в наслаждаване на гледката и на момента. Освен с фотография, понякога се заигравам и с графичен дизайн – какво да кажа, просто обичам нещата да са красиви!

 

Маркетинг специалист

Работя като маркетинг мениджър във фармацевтична компания и в ежедневието си се грижа за маркетинг комуникациите, свързани с множество различни продукти за здравето и красотата.